12/11/2015

Formació sobre la llei 11/2014 contra la LGBTfòbia

Serà el 19 de novembre a les 18.30h a la seu del CNJC (Plaça Cardona 1-2).El CNJC volem donar continuïtat al treball impulsat amb la Campanya 2.0 #StopLGBTfòbia “La LGBT+fòbia perjudica greument la salut” sobre el tractament de les discriminacions envers els col·lectius LGBTQI+ en diversos àmbits. Concretament, el 19 de novembre a les 18.30h a la nostra seu, farem una formació sobre la implementació de la llei 11/2014 per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgènere i intersexuals a càrrec de l'Àrea LGBT de Secretaria de Família.

L'objectiu és donar a conèixer l’aplicació de la Llei esmentada a través de l’estudi i la reflexió de diferents casos pràctics reals. Aquests casos ens permetran entendre la realitat existent, com afrontem els conflictes i com s’acaben resolent per tal de donar la millor solució a la persona afectada per tal d’incidir de forma positiva dins la societat. Així mateix, coneixerem les diferents eines amb les quals comptem per tal de fer front als possibles casos d'homofòbia, bifòbia i transfòbia i els protocols d'actuació que s'han establert per a dur a terme el millor acompanyament i resolució dels conflictes.

D’altra banda, durant la primera mitja hora de la reunió, es prepararà entre totes una acció comunicativa que difondrem el dimecres dia 25 de novembre, Dia Internacional Contra la Violència Masclista.

Així doncs, la proposta d’ordre del dia és la següent:

18.00-18.30h Acció Comunicativa 25N
18.30-21.00h Formació llei 11/2014 contra la LGBTfòbia

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.