26/08/2016

Formacions en gènere, salut mental i interculturalitat a partir del setembre

Ja estan obertes les inscripcions per a alguns dels nous cursos, tallers i jornades organitzats pel CNJC.
Totes les formacions són gratuïtes i s'adrecen principalment a membres d'associacions juvenils que vulguin ampliar coneixement o engegar mesures vinculades amb el gènere, la interculturalitat o la salut mental i l'educació emocional.

TRENQUEM TABÚS. PARLEM DE SUÏCIDI 
26.09.2016 | 18:00h a 20:30h | Hospital Clínic de Barcelona, Facultat de Medicina (pendent de confirmar).

Jornada-taller on es treballarà el suïcidi des d'una visió desestigmatitzadora i es facilitaran eines enfocades a prevenir el suïcidi des de les entitats juvenils. La jornada comptarà amb la participació de dues activistes joves d’Obertament que explicaran les seves experiències en primera persona i amb la intervenció de Rafael Bisquerra, catedràtic d'Orientació Psicopedagògica a la Universitat de Barcelona i expert en l'educació emocional com eina de prevenció del suïcidi juvenil. Bisquerra.

Organitzat amb Obertament, l'aliança catalana de lluita contral'estigma i la discriminació en salut mental. 

Inscripcions gratuïtes omplint el següent FORMULARI. 
 

MIRADES CREUADES: JOVENTUT, GÈNERE I INTERCULTURALITAT
4, 11 i 18.10.2016 | 17:30 a 21:00h | LaFede.cat (C. Tàpies, 1-3. Barcelona)

Curs que busca reflexionar sobre la construcció dels rols de gènere en la diversitat cultural, integrar la perspectiva intercultural i de gènere en la tasca diària de les entitats juvenils, revisar els estereotips i els motius de discriminació múltiple (gènere i país d'origen) i facilitar eines i recursos de treball per aplicar la perspectiva integrada de gènere i interculturalitat en el si de les associacions i l'activitat diària.
Enguany Mirades Creuades comptarà amb un segon curs d'aprofundiment que tindrà lloc els dies 15, 22 i 29 de novembre. Durant l'octubre obrirem les inscripcions i us en donarem tots els detalls

Organitzat amb l'Institut Català de la Dona i en col·laboració amb l'Associació Candela i el Centre d'Estudis Africans

Inscripcions gratuïtes omplint el següent FORMULARI.

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.