12/09/2016

Forma't en ètica associativa a la XVIII Trobada Triangle Jove

Ja estan obertes les inscripcions per a la XVIII edició de la Trobada Triangle Jove que tindrà lloc el cap de setmana del 14, 15 i 16 d’octubre a Gandia. Teniu temps per inscriure-us i fer el pagament fins al 23 de setembre. Només cal que ompliu aquest formulari: http://www.reunalia.com/856379

Aquesta divuitena edició de la trobada es planteja com una oportunitat perquè les persones que formem part de l’associacionisme juvenil puguem créixer, compartir, i ser part del canvi social i polític. L’eix que vertebrarà la trobada i el seu contingut és l’ètica associativa, és a dir, els nous reptes als quals l’associacionisme juvenil s’enfronta per tal de ser un agent transformador. El lema de la trobada d’enguany és “NOVES PERSPECTIVES, NOUS REPTES” i el hashtag escollit per compartir experiències i fer seguiment és #AmbCoherència.

Una vegada més, la trobada combinarà espais formatius i reivindicatius. A més, es reservaran moments específics que permetin seguir fent xarxa entre les entitats juvenils i els Consells Locals de Joventut.

Formacions programades

Cada persona participant assistirà a una única formació. En cas que des de la mateixa entitat assistiu més d'una persona, us recomanem repartir-vos entre les diverses formacions que us siguin d'interès per tal de poder adquirir un coneixement més integral i posteriorment posar-lo en comú.

> Creació del codi ètic de l'entitat
> Associacionisme inclusiu
> Gestió ètica i participativa dels recursos
> Responsabilitat social de l'entitat
> Deconstrucció de gènere
> Lideratge transformacional, participació transformadora

Podeu consultar més detalls de totes les formacions (continguts, objectius i perfil de gent a qui va dirigida) aquí.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.