Actualitat

04/04/2017

Fundació Carulla convoca els XIII Premis d’Educació en el Lleure

La Fundació Carulla ha convocat els XIII Premis d’Educació en el Lleure, en col·laboració amb la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya. L'objectiu d'aquests premis és estimular i reconèixer els projectes que afavoreixen el sentiment de pertinença, el coneixement del territori, el servei a la comunitat i l’aprenentatge d’habilitats i valors. Enguany són cinc premis dotats amb 4.000€ per a nous projectes, per a una experiència i per a la trajectòria d’una entitat.

Novetats de la 13a edició

La XIII edició contempla dues novetats importants. La primera és l’aposta per estimular projectes nous, per la qual cosa s'han creat tres premis destinats a promoure iniciatives noves. La segona és que la Fundació Carulla ajudarà al desenvolupament dels projectes guanyadors amb un acompanyament metodològic per part de professionals del món de l’educació en el lleure i d’experts en la temàtica dels projectes guanyadors.

Com podeu presentar projectes?

El termini de presentació de propostes finalitzarà el 16 de juny del 2017 i per optar als guardons cal omplir el formulari d’inscripció que trobareu a la web de la Fundació. Les propostes poden ser presentades per entitats de base de tot el territori de parla catalana. Les entitats que ja hagin estat premiades en edicions anteriors s'hi podran presentar sempre que hagin passat 3 anys des de l'obtenció del premi. Les federacions i associacions d’entitats no poden optar-hi.

 

Subscriu-te!