28/11/2018

Girona acull el segon taller per impulsar els models alternatius d’habitatge

El proper dijous 13 de desembre al Centre Cultural La Mercè de Girona tindrà lloc el taller “Joves i Habitatge: Més enllà de la compra i el lloguer”, en el context d’un projecte del CNJC i la Cooperativa Celobert que pretén impulsar els models alternatius d’accés i tinença de l’habitatge, com a resposta a la problemàtica actual de l’emancipació juvenil.

Davant d’unes polítiques d’habitatge que històricament han beneficiat l’especulació immobiliària, el sector de la construcció i la propietat privada, el projecte parteix de la visió de l’habitatge com un dret que ha de ser garantit.

Models com la masoveria urbana, la cooperativa en cessió d’ús, el dret de superfície o la propietat compartida entre d’altres, impulsen noves maneres de viure i conviure i alhora garanteixen el dret del jovent a emancipar-se.

El projecte consta d’una sèrie de tallers formatius i una guia descriptiva que retrata la situació actual de l’emancipació juvenil a Catalunya i proposa modes alternatius més enllà de la compra i el lloguer, proposant també mesures de promoció d’aquests models des de l’àmbit institucional.

Dijous 13 de desembre
18.30h
Centre Cultural La Mercè (Pujada de la Mercè, 12, Girona)
INSCRIPCIONS

Més informació sobre el projecte.
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.