21/02/2017

Girona i El Prat de Llobregat ja han fet carta. I tu?

Ja s’han fet dos dels deu tallers territorials previstos perquè les persones joves d’arreu del territori debatin sobre quins models socials volen per Catalunya per tal de redactar la quarta Carta Catalana de la Joventut. Divendres passat es va fer una trobada a Girona i dilluns a El Prat de Llobregat.

Entre els mesos de febrer i març es faran vuit tallers territorials més. Se celebraran a Vilafranca del Penedès, Barcelona, Tarragona, Manresa, Tremp, Granollers, Tortosa i Lleida. Aquestes trobades permetran incorporar a la Carta Catalana de la Joventut les propostes que sorgeixin del món local i, per tant, garantiran que el document representi a tot el territori. Es tractaran propostes sobre 12 eixos temàtics tan variats com l’educació, l’habitatge, la justícia social o l’associacionisme, entre d’altres. No dubtis en participar-hi. Repensem-ho tot i construïm col·lectivament!

Però si us heu perdut els tallers fets fins ara o no podreu venir al del vostre territori, no patiu! També podreu dir la vostra i fer que la nova Carta Catalana de la Joventut ens representi a totes i a tots responent un qüestionari on-line. Podreu fer propostes sobre les 12 temàtiques sobre les quals s'articularà la carta. Estarà obert a persones joves que formin part d’alguna entitat o col·lectiu, però també al jovent no associat. En farem difusió per les xarxes socials i l’apartat d’actualitat de la nostra web. Estigueu alerta!

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.