07/11/2015

Hem celebrat el CE i l'AGE i s'han incorporat nous membres al secretariat

Han entrat tres nous membres al Secretariat: Marta Rosique de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC); Irene Ortiz d’Acció Jove-Joves de CCOO, i Miquel Rueda d’Esplais Catalans.El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), la plataforma que aplega més de 90 entitats juvenils d’àmbit nacional i consells locals de joventut, ha aprovat avui una resolució per demanar una euromediterrània lliure de polítiques frontereres excloents i compromesa amb els drets humans (llegir aquí). La resolució reclama, entre d’altres, una major dotació de recursos a la UE per tal de garantir un efectiu suport jurídic, assistència, acollida i integració social de les persones nouvingudes. També demana garantir mecanismes que permetin l’efectiva gestió descentralitzada d’aquests serveis d’atenció i acollida des de les administracions municipals. Aquesta resolució s’ha aprovat en el Comitè Executiu que ha tingut lloc aquest matí a la seu del CNJC, juntament amb dues resolucions més: “Per una nova Carta Catalana de la Joventut” (llegir aquí) i “El CNJC compromès amb el medi ambient” (llegir aquí).

Durant el Comitè Executiu s’ha presentat la nova imatge corporativa del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, que es començarà a implementar a partir d’ara.

Avui també s’ha celebrat l’Assembla General Extraordinària que ha decidit l’entrada de tres nous membres del Secretariat: Marta Rosique de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC); Irene Ortiz d’Acció Jove-Joves de CCOO, i Miquel Rueda d’Esplais Catalans.

Finalment, durant l’assemblea s’ha fet públic el projecte guanyador del Concurs 1% per a projectes de transformació global que ha obtingut 4.118,28 euros. La guanyadora és l’Associació Col·lectiva Matriu amb el projecte “Explorant la vida digna”.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.