Actualitat

29/06/2015

Hem celebrat la Festa de l’Associacionisme

El Consell organitzem aquesta festa, que s'ha fet el divendres 26 de juny. Durant l’acte s’han entregat els 14ns Premis de l'Associacionisme Jove Català.El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) hem celebrat la Festa de l’Associacionisme aquest divendres 26 de juny al Passeig de Sant Antoni (entre Sants Estació i el Parc de l’Espanya Industrial). Durant la festa s’han entregat els 14ns Premis de l'Associacionisme Jove Català. Aquest any els guanyadors són: La Joventut Nacionalista de Catalunya (Premi a la trajectòria), els Campaments Generals d’Acció Escolta de Catalunya (Premi al projecte o activitat associativa) i Unitat Contra el Feixisme i el Racisme (Premi a la iniciativa transformadora). Els guardons els han fet els alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara de Tàrrega.

La Festa de l’Associacionisme, que per primera vegada s’ha fet a l’aire lliure, també ha comptat amb un sopar pels membres de les entitats del Consell i amb un concert del grup Quinteto Perversiones obert a tothom.

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), la plataforma d'entitats juvenils del país, organitza aquest acte per compartir un espai de trobada entre els membres del teixit associatiu juvenil i els representants institucionals. 

Subscriu-te!