19/02/2019

Horitzó 2021: la nova estratègia del CNJC

Prop d’un centenar de representants d’associacions juvenils catalanes es van trobar dissabte a Vic per tal de debatre les principals línies estratègiques del moviment juvenil organitzat català en el marc de la 41a Assemblea General Ordinària (AGO) del CNJC. 

La principal decisió que va prendre l’assemblea va ser l‘aprovació del Pla Estratègic 2019-2021. Aquestes noves línies de treball plantegen dur a terme una reducció de la quantitat projectes propis, però incrementant-ne l’impacte i la qualitat. Contemplen enfortir els processos d’incidència i reformular el model organitzatiu del CNJC per tal d’acostar-lo a les noves realitats participatives del jovent. A continuació podeu veure un resum dels punts clau de la nova estratègia del CNJC a través de les següents infografies:

  
En el context de la 41a AGO també es va votar una reforma dels estatuts, per tal de convertir el CNJC en un espai més horitzontal, participatiu i inclusiu, i per incorporar la perspectiva de gènere a l’ADN del Consell.

Vic també va ser l’escenari en què es va aprovar per unanimitat l’entrada al CNJC de la Joventut Multicultural Musulmana com a nova entitat membre de ple dret.

També es van produir nous relleus a l’equip del Secretariat del CNJC, al qual s’ha incorporat Isaura González i Corts, del Jovent Republicà, en substitució de Georgina Lázaro de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya (JNC). Molta sort i encerts a totes dues per aquest canvi d’etapa!

Per últim, entre d’altres qüestions, també es van aprovar fins a quatre resolucions:
  A continuació podeu observar algunes de les fotografies de la jornada.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.