17/11/2021

#HoSomTot | Acte d'entrega dels Premis de l'Associacionisme Juvenil 2021

El proper divendres 26 de novembre, a les 19h, arriba l’acte d’entrega dels Premis de l’Associacionisme Juvenil 2021!. La gala, que conduiran la Paula Carreras i la Rita Roig, membres del podcast “Gent de merda”, volem que sigui un espai on retrobar-nos de nou. On l’associacionisme juvenil català, ara que poc a poc anem tornant a la normalitat en la nostra activitat després d’uns mesos amb moltes restriccions i afectacions per la pandèmia, puguem celebrar que seguim actives i participant per transformar arreu.

Durant l’acte es farà entrega de cinc premis de les cinc categories diferenciades per les quals hem rebut desenes de candidatures. Així, els guanyadors seran projectes o entitats escollides d’entre tots els que s'han presentat en aquesta XIX edició. El jurat encarregat d’escollir els projectes premiats està compost per experts en les diferents matèries que regeixen les categories de premis. Referents com el periodista especialitzat en extrema dreta Miquel Ramos, la investigadora de la Fundació Ferré i Guàrdia Hungría Panadero o la comunicadora especialitzada en migracions Sara Montesinos, han estat alguns dels encarregats de la difícil tasca d’escollir els projectes guardonats. Amb ells, cal ressaltar, que també ho han fet algunes de les guanyadores de la passada edició dels premis, membres del secretariat del CNJC i en Quim Rubio, responsable de l’àrea de projectes de la Fundació Carulla, l’entitat que coorganitza la categoria del Premi Estímul de l’educació en el lleure.

A aquesta categoria, s’hi afegeixen els premis Orgull, Singular, Impacte i Horitzó, destinats a reconèixer projectes amb diferents perspectives, des de la confrontació als discursos d’odi de l’extrema dreta fins a aquells amb aplicació concreta per transformar la realitat que envolta les entitats que els desenvolupen, per exemple.

Així doncs, en aquest acte d’entrega dels premis, convidem a tot l’associacionisme juvenil català a ser-hi, així com als agents i persones a títol individual que tenen o bé han tingut relació amb el CNJC. Desitgem que el vespre del 26 de novembre sigui un moment de tornar-nos a veure les cares i, per descomptat, reconèixer la immensa tasca que segueix desenvolupant el món associatiu, també malgrat la pandèmia.

Si voleu ser-hi, podeu inscriure-us-hi aquí

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.