Actualitat

26/03/2012

Informacions sobre la vaga general

Consulteu les convocatòries a què el CNJC us anima a participar relacionats amb la vaga d'aquest dijous i la reforma laboral.

Aquest dijous hi ha convocada vaga general contra la reforma laboral que impulsa el govern espanyol, i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) no en resta al marge. A la darrera assemblea general, celebrada el 3 de març, es va aprovar la resolució Per un mercat laboral més just: retirada de la reforma laboral (adjunta), on el Consell es posicionava a favor de secundar la vaga, així com d'altres iniciatives en favor de la recuperació de drets i de les condicions que es perden amb la reforma.

Així mateix, com a membres de la plataforma Prou Retallades, us animem a participar a l'acte de suport d'entitats socials a la vaga que aquest espai de coordinació organitza dimarts, 27 de març, a les 17:30h, a la Plaça del Rei, a Barcelona. S'hi farà una foto de família i hi intervindran Joan Martínez, president de la CONFAVC, Jordi Bonet, president de la FAVB, Álex Amaro, president de l'Associació de Dominicans de Catalunya, Pau Gonzàlez, president del CJB, Josep M. Àlvarez, secretari general de la UGT de Catalunya i Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya.

Us recordem, també, la tasca que aquests dies estan duent a terme les entitats sindicals del CNJC, amb accions i materials relacionats amb la vaga i la reforma laboral. Aquestes són algunes webs al respecte, que us animem a consultar i difondre:
 

Finalment, us animem a participar també a la xerrada informativa que organitza el CJB d'aquest dimarts 27 de març, en la qual s'analitzarà el model laboral que defensa la present reforma. 
 
 

Documents adjunts 
AdjuntMida
PDF icon manifest vaga83.63 KB

Subscriu-te!