01/10/2010

Iniciativa unitària contra l'extrema dreta i el racisme a Catalunya

El CNJC s'adhereix a la crida per evitar que el partit Plataforma per Catalunya s'aprofiti de les properes eleccions per estendre el seu missatge d'odi.

El CNJC s'ha adherit a la crida impulsada per persones de diferents àmbits per tal que el partit Plataforma per Catalunya s’aprofiti de les properes eleccions autonòmiques per estendre el seu missatge d’odi.L’objectiu de les persones que impulsen aquesta campanya és fer créixer, per tot Catalunya, un moviment arrelat als pobles i barris, capaç de difondre les idees i les mobilitzacions que facin falta per fer front a l’amenaça de l’extrema dreta, durant i després de la cursa electoral. Dins el moviment que es planteja, hi caben tota mena d’entitats, no només les de l’àmbit polític, sinó també colles de diables i castellers, grups de dones, organitzacions sindicals de tots els nivells, caus i escoltes, moviments veïnals… 

L’any 2003, la societat catalana es va demostrar capaç de respondre massivament davant l’atac que es preparava contra el poble de l’Iraq. Ara es fa una crida a mobilitzar-se contra l’amenaça feixista i racista que penja sobre els caps dels nostres veïns i veïnes. Si no aturem l’extrema dreta avui, aquesta es convertirà en una amenaça per a tothom.

Per tot això, demanem també la vostra adhesió, i la vostra participació a les futures accions d’aquest nou moviment.

Llegeix el text de la crida al fitxer adjunt.

Més informació aquí.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.