Actualitat

30/09/2015

Iniciem l'estudi sobre l'associacionisme juvenil. Participa-hi!

Hem comen√ßat l'estudi sobre l'associacionisme juvenil al nostre pa√≠s¬†emmarcat dins la iniciativa del Panor√†mic 2015.El Pla de Treball 2015-2016 del CNJC estableix la realitzaci√≥ d'un Estudi sobre l'associacionisme juvenil al nostre pa√≠s. En aquest sentit, ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que l‚Äôestudi quedar√† emmarcat dins la iniciativa del Panor√†mic 2015, sota la denominaci√≥ espec√≠fica Panor√†mic Juvenil. Hem considerat que col¬∑laborar amb aquest projecte representa una oportunitat per eixamplar el coneixement de la realitat associativa a Catalunya, fent especial √®mfasi en el jovent organitzat, i aix√≠ refor√ßar m√ļtuament, tant la solidesa i l'abast de l'estudi previst pel CNJC com el mateix Panor√†mic.¬†Us demanem, doncs, que col¬∑laboreu difonent aquesta enquesta per tal d'obtenir una visi√≥ el m√†xim de completa de la realitat associativa juvenil.
 
Què és el Panoràmic?
 
√Čs una recerca que es fa des del propi m√≥n no lucratiu per disposar del coneixement necessari per enfortir les associacions de Catalunya. Est√† impulsada per entitats del sector com el CAB, l‚ÄôOTS, la FFiG i la FPT. Aquest any √©s la segona edici√≥ del projecte i volem tamb√© que totes les entitats juvenils de Catalunya hi estigueu representades. Podeu consultar els resultats de la primera edici√≥ (centrada en les entitats de Barcelona) en el seg√ľent enlla√ß: Informe Panor√†mic 2014
 
 
Per què és important participar-hi?
 
La realitat del jovent organitzat de Catalunya és variada, dinàmica, complexa i plena de particularitats. Si no hi participeu, no podrem saber quin és el vostre paper dins el món juvenil organitzat del nostre país i, per tant, la imatge quedarà incompleta.
√Čs per aix√≤ que per garantir l‚Äô√®xit d‚Äôaquest treball col¬∑laboratiu, des de l‚Äôequip t√®cnic comptem amb la vostra experi√®ncia i coneixement del sector per arribar a les entitats.
 
 
 
Com podeu participar-hi?
 

  • Contestant el q√ľestionari online

‚Äč

 
   
  • Difonent el Panor√†mic a les vostres entitats membres

Necessitem que totes les entitats de Catalunya sàpiguen que s’està realitzant. Podeu difondre-ho al vostre entorn i a les xarxes socials a través de l’etiqueta #elPanoràmic.
 

  • Ajudant-nos a actualitzar el llistat d‚Äôentitats juvenils

El vostre coneixement del dia a dia de les entitats és important per iniciar un mapeig el més fidedigne possible i procurar la màxima participació.
 
 

Subscriu-te!