30/09/2015

Iniciem l'estudi sobre l'associacionisme juvenil. Participa-hi!

Hem començat l'estudi sobre l'associacionisme juvenil al nostre país emmarcat dins la iniciativa del Panoràmic 2015.El Pla de Treball 2015-2016 del CNJC estableix la realització d'un Estudi sobre l'associacionisme juvenil al nostre país. En aquest sentit, ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que l’estudi quedarà emmarcat dins la iniciativa del Panoràmic 2015, sota la denominació específica Panoràmic Juvenil. Hem considerat que col·laborar amb aquest projecte representa una oportunitat per eixamplar el coneixement de la realitat associativa a Catalunya, fent especial èmfasi en el jovent organitzat, i així reforçar mútuament, tant la solidesa i l'abast de l'estudi previst pel CNJC com el mateix Panoràmic. Us demanem, doncs, que col·laboreu difonent aquesta enquesta per tal d'obtenir una visió el màxim de completa de la realitat associativa juvenil.
 
Què és el Panoràmic?
 
És una recerca que es fa des del propi món no lucratiu per disposar del coneixement necessari per enfortir les associacions de Catalunya. Està impulsada per entitats del sector com el CAB, l’OTS, la FFiG i la FPT. Aquest any és la segona edició del projecte i volem també que totes les entitats juvenils de Catalunya hi estigueu representades. Podeu consultar els resultats de la primera edició (centrada en les entitats de Barcelona) en el següent enllaç: Informe Panoràmic 2014
 
 
Per què és important participar-hi?
 
La realitat del jovent organitzat de Catalunya és variada, dinàmica, complexa i plena de particularitats. Si no hi participeu, no podrem saber quin és el vostre paper dins el món juvenil organitzat del nostre país i, per tant, la imatge quedarà incompleta.
És per això que per garantir l’èxit d’aquest treball col·laboratiu, des de l’equip tècnic comptem amb la vostra experiència i coneixement del sector per arribar a les entitats.
 
 
 
Com podeu participar-hi?
 

  • Contestant el qüestionari online


 
   
  • Difonent el Panoràmic a les vostres entitats membres

Necessitem que totes les entitats de Catalunya sàpiguen que s’està realitzant. Podeu difondre-ho al vostre entorn i a les xarxes socials a través de l’etiqueta #elPanoràmic.
 

  • Ajudant-nos a actualitzar el llistat d’entitats juvenils

El vostre coneixement del dia a dia de les entitats és important per iniciar un mapeig el més fidedigne possible i procurar la màxima participació.
 
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.