19/09/2012

Inscripcions a la XIV Trobada del Triangle Jove

Se celebrarà el 19, 20 i 21 d’octubre a Coma-ruga i el lema és “#indignacció, de la indignació a l’acció” .

Les entitats i els consells locals de joventut membres del Consell de la Joventut de les Illes Balears, del Consell de Joventut de la Comunitat Valenciana i del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya ja poden inscriure’s a la XIV Trobada d’entitats que organitza la Fundació Triangle Jove, un projecte compartit entre els tres consells de joventut.
 

La Trobada d’enguany es farà a la Coma-ruga, a l’Alberg de Santa Maria del Mar, els propers 19, 20 i 21 d’Octubre amb el lema “#indignacció, de la indignació a l’acció” . Tractarà sobre la participació, la qualitat democràtica i la importància del model dels consells de joventut com escoles de ciutadania.
 

A la Trobada es combinen els espais lúdics i d’intercanvi amb les ponències, la formació i el debat. És una oportunitat de coneixença i intercanvi entre les entitats juvenils dels tres territoris que ofereix un espai de formació, reflexió i d’aportació d’idees. Servirà, també, per reforçar els llaços entre els consells de joventut, en un moment complicat per el reconeixement d’aquests i les respectives administracions.
 

Ara, fem públic el formulari per a la inscripció a la XIV Trobada Triangle.Properament ampliarem la informació amb el programa provisional de la trobada.
 

Entitats i participants del CNJC:

Entitats i participants del CJCV:
Entitats i participants del CJIB:

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.