01/09/2015

Inscripcions obertes per a la XVII Trobada del Triangle Jove

Teniu fins el 9 d’octubre per omplir el formulari d’inscripció (aquí).Des d’avui 1 de setembre i fins al divendres 9 d’octubre estarà obert el termini d’inscripcions per a la Trobada del Triangle Jove (inscriure's aquí). La Trobada se celebrarà a Tarragona els dies 16, 17 i 18 d’octubre i té com a lema #laclaudelcanvi. L’eix que vertebrarà la trobada i el seu contingut és la importància dels i les joves com a motor de canvi i de recuperació de llibertats perdudes.

Durant la Trobada es faran tallers i formacions que pretenen donar eines als i les participants que després podran usar en les seves entitats. Diumenge, per tancar, hi haurà un acte públic amb representants de joventut dels tres territoris que componen el Triangle Jove (Principat de Catalunya, País Valencià i Illes Balears), del patronat de la Fundació i dels i les presidentes dels tres consells de la joventut: el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), el Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV) i el Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB).

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.