05/11/2010

IX Sopar de l’Associacionisme Jove Català

El celebrarem demà dissabte al Centre Cívic Parc Sanadaru de BarcelonaDes de fa nou anys el CNJC organitza el Sopar de l’Associacionisme Jove Català.

Amb el sopar, any rere any, establim un espai de trobada entre els i les membres de les associacions juvenils, representants de la societat civil i representants institucionals del nostre país, aplegats per compartir un espai comú, flexible, relaxat i en el que convergeixin diverses generacions.

Durant el sopar, com és tradicional, lliurarem els Premis de l’Associacionisme Jove Català: Premi al mitjà de comunicació més compromès amb la gent jove, Premi al projecte associatiu i Premi a la trajectòria associativa.

Amb els premis fem palès el nostre reconeixement a iniciatives que s’acosten i treballen amb i per a la gent jove a Catalunya.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.