13/05/2011

Ja són més de 200 les entitats catalanes contra les retallades

El CNJC forma part del grup promotor de la mobilització del 14 de maig.
A mesura que s’apropa la data de la gran manifestació convocada dissabte a Barcelona contra les retallades, cada cop són més les entitats catalanes que hi donen suport, entre elles el CNJC. A hores d’ara ja són més de 200 i la xifra va en augment.
 
Fa prop d’un més que el grup promotor de la mobilització presentava la manifestació sota el lema Prou retallades! Defensem els serveis públics. Grup promotor format per una quinzena d’entitats socials com CCOO, UGT, CONFAVC, CNJC, DEMPEUS per la salut pública, CAPS, FAPAES, AICEC-ADICAE, entre d’altres, a més d’un bon grup d’entitats culturals.
 
A dia d’avui, entre les més de 200 entitats adherides [v. fitxa adjunta] podem destacar-ne de tan significatives com Jutges per la Democràcia, la Federació Catalana d’ONG per al Desenvolupament, SOS Racisme, Ecologistes en Acció, Barnasants, la Confederació ECOM, organitzacions de lleure com Acció Escolta o ESPLAC, altres organitzacions juvenils, de dones, de cristians progressistes, i nombroses associacions veïnals i AMPAS d’escoles d’arreu de Catalunya. Precisament cal destacar també l’àmplia presència d’entitats de tot el territori català com per exemple les Federacions d’Associacions Veïnals de Tarragona i Lleida.
 
Us recordem que la manifestació de dissabte començarà a les 11 hores a Plaça de Catalunya de Barcelona.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.