12/11/2013

Jornada de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut

Se celebrarà dimarts 19 de novembre a la Coordinació Territorial de Joventut a Tarragona.

El proper dimarts a 19 de novembre us convidem a participar de la Jornada de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut que es celebrarà a la Coordinació Territorial de Joventut a Tarragona.

La intenció d’aquestes jornades serà el de presentar-vos el projecte-plataforma de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut i tres propostes d’intervenció que poden actuar com a referents positius per al sector, amb un debat posterior dels temes clau i en comú d’aquests projectes.
 
L’horari de la jornada, projectes i temes:
 
16:30 – 17h: Presentació oficial a càrrec de Manuel Cortés (President de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut, AcPpJ), Antoni Reig (Director General de Joventut) i Pep Montes (Coordinador general del projecte-plataforma)
 
17:00 – 18h: Presentació dels projectes: COMARKALADA (Noguera), BUS NIT (Osona) i CARRETERA I MANTA (Cambrils, Salou, Vila-seca)
 
18 – 18:15h: Descans
 
18:30 – 19:30h: Debat obert de temes clau i en comú: mobilitat, oci i temps de lleure per als joves, cooperació interinstitucional, dinamització del territori.
                      Amb la col·laboració de membres del CNJC i l’equip docent del MIJS.
 

L’aforament és limitat, inscriviu-vos a través d’un correu electrònic a info@joventut.info confirmant la vostra assistència, gràcies!

Recomanem la jornada a professionals, joves, estudiants i altres persones interessades.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.