19/10/2021

Joves i accés a l'habitatge a Sort!

La situació d'emergència habitacional afecta frontalment a les joves. Els preus abusius del mercat de lloguer són només una de les principals causes directes de la precarietat juvenil en matèria d'habitatge i així ho hem analitzat recentment des del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, juntament amb l'Observatori DESC, a la radiografia Joves llogateres i dret a l'habitatge 2020

Les joves, i especialment les dones i les migrades, són víctimes de constants abusos en matèria habitacional, tant a nivell del mercat i la mala situació també en ocupació, com a nivell individual, en els sues contractes amb les propietats, amb una legislació que les fa més vulnerables... i també pateixen assetjament immobiliari i desnonaments, en molts casos silenciosos.

Per tot això, és imprescindible tenir coneixement de la situació en la qual ens trobem, de les eines que tenim per combatre la precarietat i de com utilitzar-les. El proper  25 de juny a les 18h parlem de tot això i més, en una taula rodona amb entitats locals del Pallars i de les formes d'organització i d'autodefensa que tenim com a llogateres en un taller gratuït organitzat pel CNJC a Sort.
 

 

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.