14/06/2019

Joves d’arreu de la Mediterrània treballem a Tunísia per a la justícia global

Gairebé 200 joves dels diferents països que conformen la regió euro-mediterrània i d’Àfrica, ens hem trobat aquesta setmana a Tunis (Tunísia) en el marc de la setena edició de la MedUni: Mediterranean University on Youth and Global Citizenship.

Des del 9 de juny i fins el 16 de juny el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya participem de l’esdeveniment internacional que té per objectiu la cooperació multilateral entre associacions juvenils, el treball en xarxa, l’educació entre iguals i l’intercanvi d’experiències, bones pràctiques i de coneixements. 

La trobada d’enguany està dedicada al debat i reflexió sobre la justícia i el jovent, i en particular la justícia global, des de diferents àmbits i perspectives: gènere, participació en institucions, incidència legal o la inclusió, entre d’altres.

La MedUni és un projecte coordinat pel Consell d’Europa i el North-South Centre en partenariat amb l’Observatori Nacional de la Joventut de Tunísia i el Ministeri tunisenc de Joventut i Esports. Gràcies al finançament d’Erasmus +, desenes de joves han pogut participar provinents de països com el Marroc, Tunísia, Espanya, Bèlgica, Jordània, Palestina, Eslovènia o Turquia entre d’altres. El CNJC juntament amb d’altres entitats i col·lectius d’arreu com el British Council, la Model African Union, les Nacions Unides i Save the Dream hem coordinat l’organització de les diferents activitats: tallers, espais de coneixença, formacions, debats, espais de networking…

Podeu seguir l’activitat de la trobada a les xarxes socials a través del hashtag #MedUni i podeu observar l’àlbum de fotografies aquí.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.