Actualitat

22/05/2012

L’Àgora Jove debat sobre convivència i espai públic

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Manresa la 4a Àgora Jove del CNJC amb el lema "Els límits del carrer: Convivència i espai públic".

Amb el lema "Els límits del carrer: Convivència i espai públic", aquest cap de setmana s’ha celebrat a Manresa la 4a Àgora Jove.

Els i les participants han debatut durant dos dies sobre convivència i espai públic. Algunes de les propostes que s’han formulat són que la normativa sobre espai públic ha de ser flexible i ha de sortir de pactes amb les entitats; que les entitats han de poder utilitzar l’espai públic per autogestionar-se; que només tenen lloc a l’espai públic les entitats que respectin els drets humans i, finalment, que la solidaritat i la participació han de ser valors presents en l’ús de l’espai públic.

La trobada, celebrada el 19 i 20 de maig, s’ha basat en la metodologia d’educació no formal dels formadors Riccardo i Andreia. També ha comptat amb una ponència de Jordi Bonet, president de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB) i de  Gemma Galdon, directora del Programa de Polítiques de Seguretat i del Màster en Polítiques de Seguretat de la UOC.

[Aquí podeu veure les imatges de l’Àgora Jove].
 

Subscriu-te!