10/07/2017

Participació a la MedUni i activació de l'European Youth Network

20 representants d’organitzacions juvenils de les ribes nord i sud del Mediterrani ens hem trobat a la 5a edició de la Mediterranean University on Youth and Global Citizenship (MedUni) a Hammamet (Tuníssia).

Durant gairebé una setmana, hem per compartit experiències en els diferents tallers de la MedUni que han facilitat el diàleg intercultural i la creació de sinèrgies amb altres consells de joventut.

El CNJC, amb el suport de la Borsa de Formadores i facilitadores, hi vam organitzar un taller per acordar el pla de treball i primers passos de l’Euromed Youth Network, la plataforma que connecta els consells de joventut i organitzacions juvenils de la regió Euromediterrània.  

La xarxa va néixer el juny de 2016, però els consells participants encara no haviem tingut l'ocasió de trobar-nos per acordar la direcció de la plataforma. Els primers projectes es desenvoluparan durant els mesos vinents. A través d'aquesta xarxa, els consells compartiran bones pràctiques centrades en participació juvenil, igualtat de gènere, antiracisme i diàleg intercultural.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.