16/10/2014

L’European Liberal Youth (LYMEC) i l’International Federation of Liberal Youth (IFLRY) donen suport a la campanya #hitenimdret

La campanya del CNJC també ha rebut el suport del Fòrum Europeu de la Joventut, del Consell Nacional de la Joventut de Portugal i del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV).L’European Liberal Youth (LYMEC), l'organització juvenil de l'ALDE Party, i l’International Federation of Liberal Youth (IFLRY) han enviat una carta de suport a la campanya #hitenimdret, que impulsa el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC).

Així en la carta donen suport “al procés de reflexió i debat dut a terme per les entitats juvenils catalanes en el marc del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i al seu posicionament de suport al dret de Catalunya a decidir el seu futur polític des del respecte i neutralitat envers les diferents opcions de resposta incloses en la consulta popular del 9 de novembre”.

A més, en la carta demanen “als líders europeus que facilitin el diàleg entre les institucions catalanes, espanyoles i europees i garanteixin l’exercici del dret de la ciutadania de Catalunya a ser consultada en relació al seu futur polític, des de l'objectiu compartit d'enfortiment polític i democràtic d'Europa”.
 
La campanya del CNJC també ha rebut el suport del Fòrum Europeu de la Joventut, del, del Consell Nacional de la Joventut de Portugal i del Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV).
 
El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), organisme que aplega més de 90 entitats juvenils i associatives i principal interlocutor amb l’administració en matèria de polítiques de joventut, ha iniciat la campanya #hitenimdret per fer pressió perquè se celebri la consulta del 9N. La campanya també pretén fomentar el vot jove i celebra que els i les joves de 16 anys puguin votar a la consulta.

Carta de suport de l'European Liberal Youth (LYMEC) /documents/lymec4democracy.pdf
Carta de suport de l’International Federation of Liberal Youth (IFLRY) /documents/suport-iflry.pdf
Carta de suport del Fòrum Europeu de la Joventut:/documents/suport-yfj.pdf
Web de la campanya: www.hitenimdret.cat
Vídeo de la campanya:https://www.youtube.com/watch?v=vdb6MHwYA5k
Notícia al diari ARA: L'associacionisme juvenil europeu dóna suport a la consulta del 9-N
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.