13/06/2018

L’associacionisme surt de festa aquest dissabte!

El proper dissabte 16 de juny de 2018 el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya celebrem a Barcelona la Festa de l’Associacionisme.

L’esdeveniment tindrà lloc a la Plaça de Les Corts i comptarà amb un sopar gratuït per a totes aquelles persones membres d’entitats del CNJC que s’hagin inscrit prèviament, l’entrega dels Premis de l’Associacionisme Juvenil Català i un concert jove amb El Diluvi i PD Puerkas.

PROGRAMACIÓ:

21.00h Sopar gratuït per a entitats
A càrrec de Barrinar.

21.30h Entrega dels Premis de l’Associacionisme Juvenil Català
Presentat per membres del Secretariat del CNJC.

Per saber-ne més!

22.00h Concert jove:

PD Puerkas
Era un dia plujós quan al bell mig del bar de la FIB van començar a sonar ritmes sabrosons. PD Puerkas havia nascut per fer ballar temassus, reguetó i cançons del rotlle a totes les places i carrers.

El Diluvi:
És una formació musical provinent del País Valencià que ens ofereix un folk modern que fusiona diversos estils musicals, des de la cúmbia al reggae, passant per la rumba i la música tradicional o d'arrel Valenciana, com les versions que fan del cantautor Ovidi Montllor. Amb quatre àlbums a l’esquena, la formació d’Alacant està en un moment molt dolç de la seva carrera, presentant el seu darrer treball “Ànima”.

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.