02/06/2014

La Borsa de Formadors/es del CNJC es consolida en la seva vessant internacional

El CNJC treballa per la creació d’una borsa pròpia de formadors i formadores expertes en aquestes tasques, que enguany s’ha consolidat amb la nova incorporació de 6 persones amb perfil internacional.El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) creu fermament en l’Educació No Formal com una eina bàsica per a formar, desenvolupar sessions i facilitar processos de debat i d’elaboració de discurs, ja sigui per a projectes del mateix CNJC com de les seves entitats. Des del 2009, el CNJC treballa per la creació d’una borsa pròpia de formadors i formadores expertes en aquestes tasques, que enguany s’ha consolidat amb la nova incorporació de 6 persones amb perfil internacional.
 
Finalment, les noves incorporacions provenen del món associatiu català, essent membres i/o col·laboradores amb entitats base com Minyons Escoltes i Guies, Esplais Catalans, el Consell de Joventut de Barcelona o Nexes. En el procés de selecció s’han tingut en compte la seva experiència en el camp de la formació, el seu coneixement de l’entorn europeu i internacional i expertesa en línies de treball del CNJC com ara gènere, habitatge, o cooperació. També s'han respectat criteris d'equitat de gènere i origen territorial per aconseguir una Borsa més representativa. Hem de dir que ha estat un procés de selecció veritablement competitiu i que tot l’equip del CNJC agraïm sincerament el temps i interès manifestats per la nostra entitat per part de tots els candidats i candidates.
 
Trobareu el perfil de les noves incorporacions a l’apartat Currículum membres de la borsa de formadors/es.
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.