22/12/2015

La Borsa de Formadors/es del CNJC es consolida un any més

Des del 2009, el CNJC treballa per la creació d’una borsa pròpia de formadors i formadores expertes en aquestes tasques, que enguany s’ha consolidat amb la nova incorporació de 5 persones noves per permetre el relleu i renovació interna.El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) creu fermament en l’Educació No Formal com una eina bàsica per a formar, desenvolupar sessions i facilitar processos de debat i d’elaboració de discurs, ja sigui per a projectes del mateix CNJC com de les seves entitats. Des del 2009, el CNJC treballa per la creació d’una borsa pròpia de formadors i formadores expertes en aquestes tasques, que enguany s’ha consolidat amb la nova incorporació de 5 persones noves per permetre el relleu i renovació interna.
 
Les noves incorporacions provenen del món associatiu català, essent membres actives d’ entitats com Esplais Catalans, el Consell de Joventut de Barcelona, Casals de Joves i Escoltes Catalans. En el procés de selecció s’han tingut en compte la seva experiència en el camp de la formació, el seu coneixement de l’entorn internacional i expertesa en línies de treball del CNJC com ara gènere, economia social i solidària o justícia global. També s'han respectat criteris d'equitat de gènere i origen territorial per aconseguir una Borsa més representativa. Hem de dir que ha estat un procés de selecció veritablement competitiu i que tot l’equip del CNJC agraïm sincerament el temps i interès manifestats per la nostra entitat per part de tots els candidats i candidates.
 
Més enllà, el cap de setmana del 4 i 5 de desembre es va fer la tancada de la Borsa de formadors/es del CNJC, un espai d'acollida de les noves incorporacions, de cohesió d'equip i també per planificar el curs vinent. L’equip va aprofitar per formar-se sobre relatoria visual i sobre quality assurance, una metodologia que utilitza el Youth Forum per assegurar la qualitat de les activitats en l'educació no formal. 

Podeu llegir el fulletó de la Borsa aquí

Trobareu el perfil de les noves incorporacions a l’apartat Currículum membres de la borsa de formadors/es.
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.