01/07/2011

La Trobada Triangle Jove, a Menorca

Tractarà de l’encaix entre el món de la participació i l’associacionime juvenils i les TICLa XIII Trobada del Triangle Jove ja està en marxa, i el lloc escollit enguany és l’illa de Menorca. Les dates, del 21 al 23 d’octubre; i la temàtica, l’encaix entre el món de la participació i l’associacionime juvenils i les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació).

Aquest és un tema molt ampli, amb multitud d’aspectes a analitzar i debatre. Per això et demanem que ens ajudis a definir els continguts de la propera trobada, assenyalant o proposant en aquesta enquesta els temes que et semblen més interessants per tractar durant la Trobada.

Teniu fins el 15 de juliol. Esperem les vostres respostes!

La Trobada és el punt de trobada central del Triangle Jove, la plataforma que aplega els consells de la joventut de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià, i en els darrers anys s'ha celebrat a Gandia, Sant Feliu de Guíxols i Alcúdia, entre altres ciutats d'arreu dels tres territoris.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.