16/05/2018

La Xarxa EuroMed Youth Network es consolida a Tunísia

La Xarxa EuroMed Youth Network, la plataforma que aglutina consells de joventut i organitzacions juvenils de diferents països de la regió euro-mediterrània, es consolida i reforça a la seva reunió anual amb l'elecció del seu primer Comitè Directiu i l'elaboració del seu Pla d'Acció per al 2019 i el 2020.

El nou Comitè Directiu està format per 5 representants d'organitzacions juvenils del Mediterrani, en concret de Scouts et Guides de França, IYDA d'Egipte, GO-For Turquia, FOMEJE Marroc i el CNJC.

La reunió s'ha dut a terme a Tunísia del 6 al 12 de maig de 2018 en el marc de la Mediterranean University on Youth and Global Citizenship, coordinada pel North-South Center del Consell d'Europa, de la qual el CNJC n'és col·laborador clau.

A partir d'aquesta reunió, la xarxa es dóna per consolidada i inicia la seva activitat que se centrarà en impulsar la seva estratègia comunicativa, desenvolupar accions en el marc de les seves prioritats polítiques i assegurar la seva sostenibilitat.
 

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.