06/11/2019

Laia Girós, nova Directora General de Joventut

Aquest dimarts el Govern de la Generalitat de Catalunya ha fet públic el nomenament de Laia Girós per conduir la Direcció General de Joventut.

Després de més de sis mesos sense ningú al capdavant de les polítiques de joventut, el CNJC celebrem la designació de Girós i li desitgem molta sort i encerts. Esperem poder teixir aliances entre les entitats juvenils i les institucions per tal de poder treballar conjuntament i així contribuir al desenvolupament d’unes polítiques en favor de les persones joves i la seva emancipació, així com en suport a l’associacionisme juvenil.

Des de la renúncia al càrrec de Norma Pujol -darrera Directora General- que va deixar Joventut per ocupar un escó al Congrés dels Diputats, la plaça per dirigir l’òrgan institucional estava vacant. A més, aquest fet se sumava als constants relleus polítics al capdavant de Joventut dels darrers tres anys, que dificultaven la interlocució entre les entitats i l’Administració. El CNJC vam expressar la nostra preocupació i ens vam posar en contacte amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la Secretaria d’Infància, Adolescència i Joventut per tal de resoldre la manca de direcció i lideratge de les polítiques juvenils. 

Per aquest motiu, el jovent associat aplaudim aquesta nova etapa que comença i veiem amb satisfacció com la nova Directora General de Joventut, Laia Girós, compta amb una llarga trajectòria en l’associacionisme juvenil local i nacional.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.