15/05/2019

Les 14 propostes del CNJC de cara a les eleccions municipals

El proper 26 de maig són Eleccions Municipals i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya volem posar el focus en la participació juvenil en l'àmbit municipal, eina imprescindible en qualsevol procés de millora o canvi social i polític que es vulgui impulsar.

Les persones joves i les associacions juvenils som i hem de ser agents actives en la definició de les polítiques públiques i la presa de decisions a tots nivells. El municipi és un espai de proximitat idoni des d’on decidir de manera col·laborativa amb polítics i tècnics com volem que es faci front a les nostres problemàtiques, inquietuds i necessitats. Els Ajuntaments han d’escoltar les necessitats i propostes del jovent per poder-les materialitzar en polítiques públiques municipals i, si cal, escalar-les a institucions amb un major abast territorial. 

Així doncs, proposem a les diferents candidatures municipals que es presenten a les més de 300 localitats del país que incorporin a la seva agenda política els següents compromisos:

 

 

 

 
Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.