17/07/2014

Les entitats de la campanya “Per una Catalunya Social” participarem a les accions pel dret a decidir de l’11 de setembre

El CNJC forma part de la campanya “Per una Catalunya Social”.Les organitzacions sindicals, associacions veïnals i diverses entitats de les agrupades en la campanya “Per una Catalunya Social”, continuadora de les mobilitzacions dutes a terme com a Plataforma “Prou Retallades”, entre elles el CNJC, hem acordat participar activament en les accions reivindicatives que, el proper 11 de setembre, es realitzaran a tot Catalunya a favor del dret a decidir i de la convocatòria de la consulta ciutadana del 9-N. 

Així mateix, hem acordat fer visible la nostra presència afirmant que decidir és democràcia i reiterant, alhora, la nostra ferma defensa dels drets socials i la nostra oposició a les polítiques regressives que els soscaven i empobreixen la població. Ni la democràcia es redueix a votar cada quatre anys, ni el dret a decidir es pot limitar a determinats aspectes de la vida política, sinó que ha d’abastar totes les qüestions que afecten la ciutadania. I, de manera especial enmig de la crisi que estem patint, tot allò relatiu als drets i protecció social que, per nosaltres, són indestriables d’un veritable projecte nacional democràtic. 

Per tot plegat, fem una crida a fer palesa aquesta voluntat participant en el bloc “Per una Catalunya Social” que s’ubicarà a la Gran Via de Barcelona, entre els carrers Balmes i Rambla de Catalunya, formant part de la immensa V de la Via Catalana 2014, que simbolitzarà la profunda aspiració de la ciutadania a decidir el futur d’aquest país. 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.