29/09/2014

Les entitats juvenils, amb la consulta del 9 de novembre

Posicionament del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) i el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB).El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) i el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), plataformes que agrupen les principals entitats juvenils del país i de la ciutat de Barcelona:

-Rebutgen la suspensió de la llei de consultes i el decret de convocatòria de la consulta del 9 de novembre per part del Tribunal Constitucional, conseqüència de la seva admissió a tràmit.

-Manifesten que l'extraordinària celeritat en el procés de suspensió evidencia, un cop més, la politització del Tribunal Constitucional i posa en dubte la seva independència i legitimitat.

-Exigeixen que el futur polític del país el decideixin exclusivament els seus ciutadans i ciutadanes en l'àmbit polític, mitjançant la participació democràtica.

-Es reafirmen en el seu suport a la Llei de Consultes no referendàries, el decret de convocatòria de la consulta del proper 9 de novembre i insten el Govern a fer tot el que possible per a la seva celebració amb plenes garanties, d'acord amb l'opinió expressada per la majoria de la societat catalana.

-Se sumen a les mobilitzacions previstes per demà a les 19h arreu del país en suport a la consulta del proper 9 de novembre.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.