26/05/2014

L'ICD i el CNJC hem signat un conveni de col·laboració

L'acord preveu la realització de formació específica sobre gènere adreçada a les entitats juvenils.La presidenta del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), Núria Ramon i la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Montse Gatell, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a la realització de formació específica sobre gènere adreçada a les entitats juvenils.
 
El conveni en concret preveu organitzar la segona meitat de l’any dues formacions dirigides als i les joves que participen en el món associatiu juvenil. Una se celebrarà a Blanes (Girona) sota el títol “Perspectiva de gènere i moviment associatiu Juvenil”. L’altre curs tindrà lloc a Barcelona sota el títol "Mirades creuades: joventut, gènere i interculturalitat", i integrarà la perspectiva intercultural i de gènere en el treball diari de les entitats juvenils.
 
Els cursos van dirigits a les entitats juvenils, joves i persones tècniques en aquest àmbit. L'objectiu és donar eines a les entitats juvenils per tal que segueixin treballant per esdevenir un motor de canvi cap a la igualtat d’oportunitats efectiva entre homes i dones, i la lluita contra la violència masclista. 
 
El conveni s’emmarca en el Pla estratègic de polítiques de dones 2012-2015 del Govern de la Generalitat de Catalunya. És un objectiu d’aquest Pla incrementar les actuacions per aconseguir la plena igualtat d’oportunitats entre dones i homes en el conjunt de la societat catalana, en tots els àmbits i en tots els sectors, i millorar els mecanismes per prevenir, detectar i eradicar la violència masclista.
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.