06/09/2013

L'ICD i el CNJC ofereixen dues formacions de gènere

'Perspectiva de gènere i moviment associatiu' tindrà lloc dissabte 5 d'octubre a Sant Feliu de Guíxols i 'Mirades creuades: joventut, gènere i interculturalitat' es farà el 9, 16 i 23 d'octubre a Barcelona.

L’Institut Català de les Dones (ICD) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) ofereixen dues formacions de gènere. L'objectiu és que les entitats juvenils segueixin treballant per esdevenir un motor de canvi cap a la igualtat de gènere. La primera formació, amb el títol 'Perspectiva de gènere i moviment associatiu', es farà dissabte 5 d'octubre a Sant Feliu de Guíxols (consulta el programa). La segona, 'Mirades creuades: joventut, gènere i interculturalitat' es farà el 9, 16 i 23 d'octubre a Barcelona (consulta el programa).

Els cursos, emparats per un conveni signat per les dues entitats, van dirigits a les entitats juvenils i a la joventut en general i seran impartits per l'Associació Candela i pel Centre d'Estudis Africans i Interculturals. L'import és gratuït i les places són limitades (amb preferència per aquelles persones membres d'entitats del CNJC). Les inscripcions es poden realitzar a través dels enllaços que trobareu als respectius programes. Us recordem també que el termini finalitza el 30 de setembre.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.