08/09/2014

L'Institut Català de les Dones (ICD) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) ofereixen dues formacions de gènere.

​Per tal que les entitats juvenils segueixin treballant per esdevenir un motor de canvi cap a la igualtat de gènere, l'Institut Català de les Dones (ICD) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) ofereixen  dues formacions de gènere per a joves i entitats juvenils.
 

​Per tal que les entitats juvenils segueixin treballant per esdevenir un motor de canvi cap a la igualtat de gènere, l'Institut Català de les Dones (ICD) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) ofereixen aquestes dues formacions:

Els cursos emparats per un conveni signat per les dues entitats, van dirigits a les entitats juvenils i a la joventut en general i seran impartits per l’Associació Candela i pel Centre d’Estudis Africans i Interculturals. L’import és gratuït i les places són limitades (amb preferència per aquelles persones membres d’entitats del CNJC). Les inscripcions es poden realitzar a través dels enllaços que trobareu als respectius programes. Us recordem també que el termini finalitza el 29 de setembre.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.