11/11/2020

Lluitem per un habitatge digne! Signa el manifest

Les dades extretes de la radiografia que va elaborar el Consell Nacional de Joventut de Catalunya juntament amb l'Observatori DESC posen de manifest la situació d'emergència habitacional que viuen les joves. La precarietat juvenil, l’augment de preus de lloguer i la falta de polítiques públiques provoquen aquesta situació, que s'evidencia amb que el 56% de les joves pateixin desnonaments silenciosos.

Per tot això exigim solucions; solucions que són justes, dignes, possibles i que ja s’estan aplicant en altres llocs i que recollim en el manifest que avui presentem.

Convidem a totes les persones afectades en matèria habitacional, a les entitats i col·lectius socials a donar suport i a sumar-se a aquest manifest: l’articulació dels moviments socials i el teixit associatiu són la millor eina que tenim per transformar la realitat i garantir el dret a l’habitatge.
 

Llegeix i signa aquí el manifest!

Desarrega't el material de la campanya i ajudan's a difondre el manifest!

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.