Actualitat

05/11/2018

Més enllà de la compra i el lloguer: tallers al territori sobre joves i habitatge

Durant aquest mes de novembre i principis de desembre el CNJC presentarem al territori la nova guia “Més enllà de la compra i el lloguer: guia sobre els models alternatius d’accés i tinença de l’habitatge”, editada conjuntament amb Celobert Cooperativa.

El recurs pretén ser un manual, tant per a joves com per a institucions, per fomentar les alternatives a la compra i el lloguer. Després d’un estat de la qüestió sobre joves i habitatge fa un repàs, un a un, dels diferents models que proposem, explicant-ne les seves especificitats, els passos a seguir i els elements clau a tenir en compte.

Per tal de presentar-lo al territori, de la mà de Celobert i de Sostre Cívic, el CNJC organitzem tres tallers descentralitzats: a Lleida, Reus i a Girona. Cadascun dels actes constarà de quatre parts diferenciades. En primer lloc, es presentarà la nova guia, que podeu descarregar-vos en aquest enllaç. En la segona part s’exposaran els diferents models alternatius de l’habitatge i la seva situació actual a Catalunya. A continuació, a cadascuna de les sessions comptarem amb la participació i l’experiència de col·lectius que hagin portat a la pràctica algun dels models al territori. Per últim, durem a terme un taller formatiu sobre com posar en pràctica aquests models.

Per participar-hi és necessari inscriure's per a cada un dels tallers.

  • INSCRIPCIÓ Lleida (esdeveniment passat)
  • INSCRIPCIÓ Girona 
  • INSCRIPCIÓ Reus: Encara no està disponible.


TALLERS:

21/11/18 | LLEIDA
Ateneu Cooperatiu La Baula | 18.30h
Carrer del Nord, núm. 4, Lleida
Experiència: La Llavor

13/12/18 | GIRONA
Centre Cultural La Mercè
Pujada de la Mercè, núm. 12, Girona
Experiència: Habitatge cooperatiu a Calonge i Sant Antoni

REUS | Properament més informació

 

Subscriu-te!