Actualitat

06/09/2016

Mobilitzem-nos per la diada, participem per transformar!

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya som la plataforma que aplega i representa 聽les principals entitats juvenils del pa铆s i som, doncs, veu del jovent organitzat. 聽Som veu dels i les joves que s鈥檕rganitzen col路lectivament, que debaten, que creen, que munten activitats de lleure, concerts, manifestacions, campanyes... Milers d鈥檃ccions que transformen, de mica en mica, la nostra societat, des dels carrers i les institucions.

Per aix貌, prenem part activa dels canvis socials i els processos que ens travessen com a joves, com a poble, com a ciutadania i com a societat. 聽

Com cada any, participarem col路lectivament de la Diada Nacional de Catalunya en l鈥檃cte d鈥橭frena a Rafael de Casanova. 聽Hi assistirem des de la unitat i la pluralitat, fent primer una ofrena conjunta com a CNJC i a continuaci贸 de les diferents entitats de la plataforma que ens vulgueu acompanyar.

El lloc de trobada de les entitats juvenils per l'ofrena floral ser脿 a les 9h a la de cru茂lla Ronda Sant Pere amb Ali Bei (mapa).

Com a jovent organitzat volem seguir sent part activa de qualsevol proc茅s de participaci贸 ampli i divers en reaci贸 al model de pa铆s, impulsat per les institucions o per la societat civil. Volem reafirmar el comprom铆s amb el dret de decidir de Catalunya, com a subjecte pol铆tic,聽i el dret a gaudir d鈥檜n proc茅s de debat constituent democr脿tic i lliure.

La Diada del 2016 tornar脿 a ser una jornada per la mobilitzaci贸 i la trobada social, en multitud d鈥檃ctes de sensibilitats i reivindicacions diverses, que s贸n, al cap i a la fi, l鈥櫭爊ima dels processos de transformaci贸 democr脿tics.

Per aix貌, animem a participar i mobilitzar-nos per la Diada per seguir com cada dia participant per transformar!

Feli莽 i reivindicativa Diada!

Subscriu-te!