06/09/2016

Mobilitzem-nos per la diada, participem per transformar!

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya som la plataforma que aplega i representa  les principals entitats juvenils del país i som, doncs, veu del jovent organitzat.  Som veu dels i les joves que s’organitzen col·lectivament, que debaten, que creen, que munten activitats de lleure, concerts, manifestacions, campanyes... Milers d’accions que transformen, de mica en mica, la nostra societat, des dels carrers i les institucions.

Per això, prenem part activa dels canvis socials i els processos que ens travessen com a joves, com a poble, com a ciutadania i com a societat.  

Com cada any, participarem col·lectivament de la Diada Nacional de Catalunya en l’acte d’Ofrena a Rafael de Casanova.  Hi assistirem des de la unitat i la pluralitat, fent primer una ofrena conjunta com a CNJC i a continuació de les diferents entitats de la plataforma que ens vulgueu acompanyar.

El lloc de trobada de les entitats juvenils per l'ofrena floral serà a les 9h a la de cruïlla Ronda Sant Pere amb Ali Bei (mapa).

Com a jovent organitzat volem seguir sent part activa de qualsevol procés de participació ampli i divers en reació al model de país, impulsat per les institucions o per la societat civil. Volem reafirmar el compromís amb el dret de decidir de Catalunya, com a subjecte polític, i el dret a gaudir d’un procés de debat constituent democràtic i lliure.

La Diada del 2016 tornarà a ser una jornada per la mobilització i la trobada social, en multitud d’actes de sensibilitats i reivindicacions diverses, que són, al cap i a la fi, l’ànima dels processos de transformació democràtics.

Per això, animem a participar i mobilitzar-nos per la Diada per seguir com cada dia participant per transformar!

Feliç i reivindicativa Diada!
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.