26/05/2020

Nou GT per l'Àgora Jove 2020: Justícia climàtica

Un any més el CNJC estem començant a preparar l'Àgora Jove, i com sempre, volem que compti amb la màxima participació de les entitats del CNJC.
 
Enguany volem que l'Àgora Jove sigui un espai on poder reflexionar, debatre i formar-nos sobre la justícia climàtica des d'una perspectiva juvenil i associativa. Ja fa anys que persones i organitzacions expertes alerten que estem en una situació d'emergència climàtica cada cop més difícil de revertir. En aquest escenari, les joves ens hem organitzat i hem pres els carrers per denunciar i reivindicar que volem un planeta sostenible on poder viure dignament.
 
L'associacionisme juvenil català podem ser un agent transformador de canvi real. Per això, cal trobar-nos, conèixer-nos, debatre i establir un full de ruta per contribuir a la justícia climàtica a Catalunya. L’Àgora Jove 2020, que tindrà lloc el proper 26 de setembre, pot ser un primer pas necessari i il·lusionant.
 
Per aquest motiu, hem creat un nou Grup de Treball, per tal d’encarregar-se de preparar aquesta trobada. La primera reunió la farem l'11 de juny a les 19h via telemàtica. Per assistir a la reunió cal confirmar l'assistència enviant un correu electrònic a internacional@cnjc.cat.
 
Us hi esperem!

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.