09/09/2010

Nou curs de gestió de projectes de cooperació

Les experiències positives dels monogràfics del 2008 i 2009 han portat el CNJC a reeditar el curs, ara des d'un punt de vista més detallat i específic.
El monogràfic de gestió de projectes de cooperació al desenvolupament, organitzat pel CNJC, l'Agència Catalana de Joventut (ACJ) i l'Agència Catalana de Cooperació al Dsenvolupament (ACCD) per al mes d'octubre, ve donat per dues experiències realitzades els anys 2008 i 2009 en cursos de formació bàsica així com en seminaris especialitzats. A partir d’aquestes experiències i en base a les avaluacions dels participants, s’ha considerat que seria adequat repetir al curs, però de forma més específica i detallada. Així mateix també es durà a terme un monogràfic en Educació per al desenvolupament, conformant ambdós seminaris el Pla de Formació en Cooperació al Desenvolupament per a entitats juvenils 2010.

Els objectius del pla de formació en conjunt són: en primer lloc, millorar la formació, execució, avaluació i justificació dels projectes de cooperació al desenvolupament i, en segon lloc, incrementar la consciència crítica sobre els avantatges i el valor afegit de la cooperació al desenvolupament realitzada per joves.

El curs està destinat a 30 persones d'entitats juvenils, està estrcturat en 8 sessions de 4 hores cada una i s'impartirà en format taller, amb treballs en grup i sessions participatives. Carles Soler i Carme Altayó seran els encarregats de conduir-lo.

Per a més informació i inscripcions, consulta els documents adjunts. Tens temps d'apuntar-t'hi fins el 26 de setembre.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.