05/05/2011

Nou curs del CNJC de formació en Drets Humans

Sota el lema "Més enllà de les fronteres", es durà a terme del 3 al 8 de juny al Masnou. Pots inscriure't fins el 18 de maig.
El Consell Nacional de la Joventut organitza una nova edició del Curs de Formació Euromediterrània en Drets Humans. En aquesta ocasió porta per nom “Beyond Borders”, Més enllà de les fronteres, i es durà a terme del 3 al 8 de juny al Masnou.
 
El curs comptarà amb 20 participants de diversos països de la Mediterrània, tals com Egipte, Itàlia, Palestina, Portugal, Israel, Sàhara Occidental, Turquia i Catalunya, que a través de metodologies d’educació no-formal tractaran el treball juvenil per la interculturalitat, per tal d’assolir els següents objectius:
 
·         Promoure una reflexió sobre la situació dels Drets Humans a la zona Euromediterrània, en particular sobre els drets de ciutadania i democràcia.
·         Analitzar els processos participatius juvenils i promoure nous models participatius.
·         Fomentar un intercanvi de bones pràctiques entre les entitats dels i les participants per a establir canals de comunicació estables i promoure el treball en xarxa entre ambdues ribes del Mediterrani.
 
El CNJC obre 2 places per a participants de les pròpies entitats. Els i les interessades cal que omplin el formulari d’inscripció, en anglès, i el facin a arribar a internacional@cnjc.cat, fins el dimecres 18 de maig a les 15h, i s’espera que compleixin el següent perfil:
 
·         Ser membre i tenir el suport explícit d’una entitat del CNJC.
·         Bon nivell de comunicació en anglès (la formació serà exclusivament en aquest idioma).
·         Coneixement i discurs en matèria de participació juvenil i drets humans.
·         Experiència en participació juvenil.
·         Bon coneixement de l’entitat en què participa.
 
En la selecció dels i les participants es tindrà en compte l’equilibri de gènere i territorial de les candidatures.
 
La participació a la formació és gratuïta i inclou el transport, l’allotjament i els àpats.

Documents adjunts 
AdjuntMida
Microsoft Office document icon Fitxa d'inscripció252 KB

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.