15/01/2019

Nou grup de treball sobre educació en la participació

El CNJC engeguem un nou Grup de Treball sobre educació en la participació. L’objectiu d’aquest grup obert és el de definir el discurs del CNJC en aquesta temàtica i que aquest marc discursiu ens permeti traçar les línies de treball del Consell els propers mesos.

El grup dóna continuïtat al les primeres sessions del Cicle “Participa-què? Resignifiquem la participació juvenil i l'educació en la participació" que vam encetar el passat mes d’octubre de 2018 i on es van generar espais de debats molt interessants i satisfactoris. Aquests  han aportat noves idees i s’han donat a conèixer noves pràctiques que ens han motivat a engegar aquest GT per tal de treballar l’educació en la participació amb més profunditat des del CNJC.

El Grup de Treball està obert a totes aquelles persones joves d'entitats associades al CNJC que estiguin interessades en la temàtica i/o hagin dut a terme projectes per tal de promoure l’educació en la participació. El conjunt de sessions tenen per objectiu la construcció de discurs i la generació de propostes concretes.

La primera sessió serà el proper dimecres 23 de gener a les 18.30h a la seu del CNJC (Pl. Cardona, 1-2, Barcelona).

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.