12/09/2019

Una llei per fomentar l’associacionisme: obrim nou grup de treball

El CNJC obrim un nou Grup de Treball sobre el projecte de Llei de Foment de l’Associacionisme. Aquest espai neix amb l’objectiu d’analitzar i esmenar conjuntament aquesta proposta legislativa, així com de coordinar el procés d’incidència política a fer de cara als propers mesos

El juliol de l’any 2017 el projecte de llei es va aprovar al Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya (CAVC), espai on el CNJC participem, i va passar a una fase de tràmits de Govern. Es preveu que el projecte torni a l’àmbit parlamentari durant els propers mesos.

En aquest context, des del CNJC considerem important iniciar un treball compartit amb el major nombre possible d’entitats juvenils per tal de poder incidir en el procés d’aprovació de la llei que es durà a terme al Parlament de Catalunya. Volem que aquesta llei acabi sent una eina que respongui a les problemàtiques i necessitats del moviment associatiu juvenil.

L’objectiu d’aquesta primera reunió és el de compartir la proposta sobre com es desenvoluparà el Grup de Treball els propers mesos, així com començar a fer l’anàlisi de certes parts del projecte de llei.

Per tant, convidem a totes les entitats del Consell a participar a la primera reunió que farem el 25 de setembre a les 19h a la seu del CNJC (Pl. Cardona, 1-2, Barcelona).

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.