Actualitat

17/02/2011

Nou número del Debat Juvenil

Ja és al carrer un nou número de la revista del CNJC. És el 94 i aborda la relació dels joves amb la política i les eleccions.
La revista Debat Juvenil, editada pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, compta des d'aquesta setmana amb un nou exemplar. Es tracta del número 94, corresponent a l'hivern 2010-2011. Aquest número s'ha gestat al voltant de les eleccions autonòmiques del 28 de novembre, i surt quan a l'horitzó hi ha els comicis municipals del mes de maig. Un període de temps, per tant, especialment propici a parlar de la participació dels joves en política i la suposada desafecció ciutadana, i en això se centren les pàgines principals de la revista.

A més, però, el número 94 inclou un repàs a la tasca territorial del CNJC, de cooperació, d'internacional, a les darreres activitats i campanyes del Consell i, com sempre, reserva unes pàgines per tal que les entitats expressin els seus posicionaments. Així mateix, s'obre la porta a la presentació d'una entitat externa, que en aquest cas és l'Associació de Joves Dirigents Catalans.

Finalment, la secció d'Història parla aquesta vegada de Salvador Espriu.

Pots llegir el Debat Juvenil descarregant-te el pdf o consultant-lo directament on line aquí.

Subscriu-te!