Actualitat

24/05/2017

El nou número del ‘Debat Juvenil’ denuncia les violències masclistes en diferents àmbits

PAREU ROTATIVES! Ja podeu llegir el nou número del Debat Juvenil, la revista del Consell! Aquesta vegada, l'edició monogràfica se centra en l'abordatge de les violències masclistes des de diferents perspectives: associativa, institucional, xarxes socials, col·lectiu LGBTI+...

Amb l'objectiu de seguir treballant per eradicar les violències i desigualtats de gènere, hem posat el focus en algunes expressions i dimensions de les violències masclistes que ens afecten especialment com a joves. Gràcies a la col·laboració de diversos col·lectius, aquest nou Debat Juvenil aporta propostes i reflexions per avançar cap a una societat lliure de sexisme i masclisme. Coeducació com a eina per canviar-ho tot, visibilització dels nous models de masculinitat, la importància de posar la cura al centre... són només algunes de les propostes que apareixen en aquest nou 'Debat Juvenil' per seguir avançant cap a una societat justa per a totes i tots.

El nou número compta amb la col·laboració de l'Associació Candela, L'Esberla, SUDS-Associació Internacional de Solidaritat i Cooperació, l'Observatori Regular per la Igualtat de Gènere en Noticiaris ORIGEN, Educació per l'Acció Crítica (EdPAC), Joves Trans de Barcelona, la monologuista i activista Pamela Palenciano, Maria Barcons, investigadora del Grup Antígona de la UAB, la Federació de Casals de Joves de Catalunya i el Consell de la Joventut de Barcelona. 

Ja el pots llegir i començar a fer-lo córrer! 

 


 

Subscriu-te!