10/09/2010

Nova edició del Festival Mundial de la Joventut i els Estudiants

El Festival Mundial de la Joventut i els Estudiants és el major esdeveniment internacional que organitzen els joves de tot el món.El Festival Mundial de la Joventut i els Estudiants (FMJE) és el major esdeveniment internacional que organitzen els joves de tot el món per discutir la seva situació i proposar solucions efectives als seus problemas, des d’una perspectiva alegre i combativa.

El festival va començar a fer-se després de la Segona Guerra Mundial, l'any 1947, per la necessitat del moviment juvenil internacional d’unir-se al voltant de les qüestions que afecten als joves i als pobles de tot el món. El FMJE reflecteix la pluralitat del moviment juvenil i estudiantil a escala internacional així como les aspiracions d’una joventut que, avui com ahir, lluita per un món de pau i de solidaritat, per la democràcia, pel dret a l’educació, a la salut, al treball, a la cultura, a l’esport i, en definitiva, pels drets més fonamentals dels i de les joves.

Aquest any el FMJE se celebrarà a Sudàfrica del 13 al 21 de desembre. Si vols participar o vols informar-te sobre més qüestions a propòsit del festival, potsfer-ho al seu web.

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.