Actualitat

22/09/2010

Nova edici贸 del Laboratori Antiracista

Si tens entre 16 i 30 anys ja pots inscriu-re't a les jornades, que se celebraran els dies 31 de setembre i 1 i 2 d'octube.SOS Racisme-Catalunya, entitat que des del 1989 treballa per la defensa dels drets humans des de l鈥檃cci贸 antiracista, juntament amb set entitats culturals i juvenils del Districte de Sant Mart铆 (els Diables del Clot, Gegants del Clot, La Coordinadora La Jove10, l'associaci贸 de lleure Xino-Xano, l'esplai Kasperle, l'agrupament escolta Rakxa, la Pinya i l'AJIC) i el Punt d'Informaci贸 Juvenil de Sant Mart铆, organitzen enguany una nova edici贸 del Laboratori Antiracista, tres dies de tallers i activitats sobre l鈥檃ntiracisme.

Si tens entre 16 i 30 anys ja pots inscriu-re't a les jornades, que se celebraran els dies 31 de setembre i 1 i 2 d'octube al Centre Cultural de la Farinera del Clot de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 837). Totes les activitats s贸n gratu茂tes.

Aquest any el lema 茅s 鈥淗o veus, ho sents i calles?鈥, un missatge que prov茅 de la can莽贸 que el grup de rap West Barna (Ver, Oir y Callar) ha gravat especialment per la trobada a la Farinera. La can莽贸 pret茅n denunciar la passivitat que mostrem davant situacions de discriminaci贸 que pateixen persones pel fet de tenir un origen diferent, i que passen a llocs tan quotidians com ara al carrer entre ve茂ns, en locals d鈥檕ci, en l鈥檈nsenyament, en l鈥檃cc茅s a l鈥檋abitatge, en relaci贸 amb els cossos de seguretat, en transports p煤blics, en l鈥櫭爉bit laboral, etc.

El teatre f貌rum participatiu d'Impacta Teatre obrir脿 el Laboratori el dijous 30 de setembre al vespre al C.C. La Farinera, una proposta innovadora i de transformaci贸 social amb el t铆tol Dona i altres cultures. Tamb茅 hi trobareu tallers de teatre social (de contrapublicitat i teatre imatge amb c脿mares Polaroid), un espai de debat a partir de v铆deos participatius, percussi贸 senegalesa, iniciaci贸 als diables, cultura popular, hip hop antiracista,... i el divendres 1 d鈥檕ctubre se celebrar脿 el Concert Antiracista amb el ritme afro-llat铆 dels Ray Callao i Raworld!

El dissabte 2 d鈥檕ctubre es far脿 una Assemblea Antiracista i les jornades clouran amb un espai de Djs contra el racisme.

Si us voleu inscriure podeu fer-ho enviant el full d鈥檌snscripci贸 adjunt amb les vostres dades per correu electr貌nic a sensibilitzacio@sosracisme.org o trucant al 93 301 05 97.

Subscriu-te!