22/09/2010

Nova edició del Laboratori Antiracista

Si tens entre 16 i 30 anys ja pots inscriu-re't a les jornades, que se celebraran els dies 31 de setembre i 1 i 2 d'octube.SOS Racisme-Catalunya, entitat que des del 1989 treballa per la defensa dels drets humans des de l’acció antiracista, juntament amb set entitats culturals i juvenils del Districte de Sant Martí (els Diables del Clot, Gegants del Clot, La Coordinadora La Jove10, l'associació de lleure Xino-Xano, l'esplai Kasperle, l'agrupament escolta Rakxa, la Pinya i l'AJIC) i el Punt d'Informació Juvenil de Sant Martí, organitzen enguany una nova edició del Laboratori Antiracista, tres dies de tallers i activitats sobre l’antiracisme.

Si tens entre 16 i 30 anys ja pots inscriu-re't a les jornades, que se celebraran els dies 31 de setembre i 1 i 2 d'octube al Centre Cultural de la Farinera del Clot de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 837). Totes les activitats són gratuïtes.

Aquest any el lema és “Ho veus, ho sents i calles?”, un missatge que prové de la cançó que el grup de rap West Barna (Ver, Oir y Callar) ha gravat especialment per la trobada a la Farinera. La cançó pretén denunciar la passivitat que mostrem davant situacions de discriminació que pateixen persones pel fet de tenir un origen diferent, i que passen a llocs tan quotidians com ara al carrer entre veïns, en locals d’oci, en l’ensenyament, en l’accés a l’habitatge, en relació amb els cossos de seguretat, en transports públics, en l’àmbit laboral, etc.
 
El teatre fòrum participatiu d'Impacta Teatre obrirà el Laboratori el dijous 30 de setembre al vespre al C.C. La Farinera, una proposta innovadora i de transformació social amb el títol Dona i altres cultures. També hi trobareu tallers de teatre social (de contrapublicitat i teatre imatge amb càmares Polaroid), un espai de debat a partir de vídeos participatius, percussió senegalesa, iniciació als diables, cultura popular, hip hop antiracista,... i el divendres 1 d’octubre se celebrarà el Concert Antiracista amb el ritme afro-llatí dels Ray Callao i Raworld!

El dissabte 2 d’octubre es farà una Assemblea Antiracista i les jornades clouran amb un espai de Djs contra el racisme.
 
Si us voleu inscriure podeu fer-ho enviant el full d’isnscripció adjunt amb les vostres dades per correu electrònic a sensibilitzacio@sosracisme.org o trucant al 93 301 05 97.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.