07/09/2010

Nova edició del Màster Interuniversitari en Joventut i Societat

Està a punt d'iniciar-se la tercera edició del Màster Interuniversitari en Joventut i Societat, la preinscripció del qual es tanca aquest 17 de setembre. L'1 d'octubre s’iniciarà la tercera edició del Màster Interuniversitari en Joventut i Societat (MIJS). L’objectiu del màster és consolidar una oferta formativa permanent en l’àmbit de la recerca, la intervenció i les polítiques públiques en joventut. Es tracta d’una proposta amb vocació interuniversitària i interdisciplinària que aspira a aplegar els i les professionals, els investigadors i investigadores, i el personal  docent que treballen o aspiren a treballar en aquest sector.

Si us voleu preinscriure podeu fer-ho fins al 17 de setembre i la matrícula es formalitzarà el 23 del mateix mes.
 
A la plana web del MIJS podeu trobar tota la informació sobre aquesta proposta formativa especialitzada: calendari de sessions, matèries, preu, etc. així com prematricular-vos.

Adjunt teniu també un llibret informatiu amb els aspectes administratius més importants.
 

 

Documents adjunts 
AdjuntMida
PDF icon Fulletó MIJS580.28 KB

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.