03/04/2017

Nova edició del premi Participa a l'escola!

Ja està oberta la convocatòria del Premi Participa a l’Escola 2017!

El Premi Participa a l’Escola, convocat per la Secretaria de Transparència i Govern Obert, té per objectiu  premiar les experiències de participació o de foment dels valors democràtics a l’escola, dutes a terme durant el curs acadèmic corresponent a l’any de la convocatòria. Aquest premi vol reconèixer i encoratjar les escoles que, més enllà de la seva tasca educativa i formativa, treballen per fomentar els valors de la democràcia entre els més joves, per enfortir el present i el futur del nostre país a través d’una ciutadania activa i compromesa.
 
El premi està dotat amb 5.500 euros i els destinataris són els centres de primària o secundària ubicats en territori català. El termini de presentació de candidatures és el 31 de juliol de 2017
 
Trobareu més informació a Disposeu de més informació al web del Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.