23/10/2014

Oberta la convocatòria 2014 del Concurs 1% per a projectes de transformació global

En l'edició d'enguany es prioritzaran projectes de l’àmbit artístic i cultural. El guanyador es farà públic durant el Sopar de l’Associacionisme del CNJC, que tindrà lloc dissabte 29 de novembre de 2014.  Un any més, obrim la convocatòria del Concurs 1%, en què seguint les recomanacions de Nacions Unides i l’exemple del Fòrum Europeu de la Joventut, el CNJC destina un 1% del seu pressupost anual a un projecte de transformació global.

A diferència d’anteriors convocatòries, aquest any s’inclouran tant projectes executats a l’exterior de Catalunya com aquells que lluiten per la transformació social, sensibilització i incidència política des de l’àmbit local i/o nacional. En un context de crisi econòmica, social i política que travessa tant els països del Sud com del Nord, ara més que mai entenem que tant les tasques de cooperació com de sensibilització liderades per l’associacionisme juvenil català poden suposar la possibilitat de crear un món més just i equitatiu.

En l'edició d'enguany es prioritzaran projectes de l’àmbit artístic i cultural. El guanyador es farà públic durant el Sopar de l’Associacionisme del CNJC, que tindrà lloc dissabte 29 de novembre de 2014.  Podeu descarregar-vos el document de convocatòria i el formulari de sol·licitud.

Podeu demanar més informació i presentar candidatures fins al divendres 14 de novembre de 2014 a internacional@cnjc.cat

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.